söndag 8 januari 2012

Vilodag??

Vad är det egentligen..idag blev det en tur till Överby för att kika på en jacka som inte är vit ;) Hittade en svart för 199 kr...helt OK för en jacka.
Sen var nöjet slut, då var det dags att planera maten. Ställde mig och gjorde 3 maträtter, Kalopps, Leverstuvning och Lasange. 14 måltider vart det....bra jobbat på 4 timmar ;)
Så nu är det sängen som hägrar så man orkar med en tuff arbetsdag, samt vattengympa på kvällen, samt att det är dags att köra hårt inför beachsäsongen...vilket år håller jag hemligt ;)

lördag 7 januari 2012

Slit och släng

I dag var det dags att ta tag i den tråkiga biten att slänga. Assistenten som jag fick i julklapp står ju framme hela tiden, så då behövs det ju inte den gamla i skåpet ;) När jag ändå var i farten så blev det att slänga lite mer, så det blir tippen nästa ;)
Man behöver verkligen röja lite då och då, kan säga det var verkligen skönt efteråt. Detta plock tog hela dagen så när kvällen kom blev det att rensa min bärbara dator och installera om den, i hopp att den blir lite snabbare.
Sen kändes soffan verkligen inbjudande och film som man kunde somna till ;)

fredag 6 januari 2012

Tvättstuga och begravning

Idag var sovmorgonen riktigt skön =D. Förberedde tvätten lite mer det som inte fanns med i gårdagens tur ner.
Men dagen slutade kanske inte riktigt som vi hade hoppats på. Tittade ut på balkongen och såg då att vår "lille vän" från Onsdagen inte hade klarat sig :(. Troligen hade han fastnat i en kastvind i Emil och slungats in i väggen och ser på i en klappstol som stod på balkongen.
P fick fixa en "begravning" han tog lite granris från räcket och sen några torkade blommor, sa några väl valda ord och la den i en platspåse.

Efter tvätten så var kvällen lugn. Vi satt mest och slappade framför TV och tyckte att livet var härligt ;)

torsdag 5 januari 2012

Julen dansades ut

Idag gjorde jag en kort dag på jobbet 4 timmar ;) Kändes helt OK faktiskt att få vara lite ledig igen ;) Blev att åka hem och städa...Plockade ner tomtarna och slängde ut granen. Vilken i och för sig inte hade barrat så mycket men kände lika bra att städa bort hela julen när man ändå är igång.
Sen lite veckovild blev jag nog när jag slutade så tidigt...gick ner till tvättstugan.men det var ju bara Torsdag och jag hade tvätt tid på fredag :/ men men, lite extra motion ;)

Så här såg vår fina gran ut som vi hade i år.

tisdag 3 januari 2012

Oväntat besök

Dagen på jobbet idag blev väl som vanligt, några fler samtal, men annars lika lång.
Kommer hem och ser ingen katt..hmm...men efter en stund så inser jag varför. Vi hade fått oväntat besök i stormen Erik. På balkongen så satt det en duva och vilade upp sig. Troligtvis så var det en brevduva eller en duva som är uppfödd till att göra konster. Katten var helt till sig och hon ville verkligen göra "den sällskap" på balkongen.


Den fick sitta och vila men sen flög den och satte sig på datarummetsfönsterbläck och pickade på fönstret...Släpp in mig ;)
Sen fick den kraft och flög vidare.

måndag 2 januari 2012

Arbete och bak

Dagen började med 8 timmars arbete, jobbet ja det verkade lite som om vi var ensamma som jobbade, inga som ville svara men det är ju ändå ett jobb. Efter jobbet så var jag ju bara tvungen att testa min julklapp.
Det blev 2 limpor och smaken var det inte fel på heller ;) så nu blir det mer bak =D


köksmaskin.


söndag 1 januari 2012

Gott Nytt år

GOTT NYTT ÅR

Så dår var det 2012, Nytt år nya tag. Nyår firade vi i Göteborg på Scandic Opalen. Vi kom dit den 30/12 och avslutade dagen med att sitta i bubbelpoolen samt gå ut och äta på Lilla London på Avenyn.
Efter maten blev det en cider i baren, eftersom jag nu är en hårt arbetande kvinna ;) så blev det ganska snart tillbaka till rummet där jag somnade in tidigt och gott :)

Nyårs afton började med en god och lugn hotellfrukost. Shoppingrunda på avenyn samt försöka hitta en restaurang som inte serverade 5-rätters. Det sista var inte lätt ;) Tur så fanns det på hotellet lite mat i baren. Ingen höjdarnyårsmiddag, men ack så god hamburgare ;)
Eftersom vi gillar att gå så mycket ;) så tog vi oss en långpromenad igen ner till Operahuset och tittade på fyrverkerierna som GP, skjuter upp, titta och titta, vi hörde mest. Dimman låg tät så mest hörde vi smällarna.
Tillbaka dusch och nyårsmiddag.
Sen bar det av mot Götaplatsen och räknade ner det nya året med Fredrik  Belfrage och ett "par" andra ;)

Nyårsdagen började kanske inte som vi hade hoppats på..Efter Götaplatsen kom vi tillbaka till hotellet och då luktade det avlopp...så kl 00.45 blev det att packa och byta rum. fördelen var ju att vi slapp packa på morgonen ;).
Då inga affärer hade öppet så rullade vi sakta hemåt, jag har ju arbetsdag i morgon.

Delar med mig av några bilder från Götaplatsen