onsdag 5 februari 2014

promenad

I dag var humöret på topp. Skulle träffa Martina för en promenad, hon otränad, jag lite halvt otränad. Tänkte vi skulle ta en mjukstart, men det blev det verkligen inte 8km på 2 timmar samt lite stopp för samtal med div.personer, många skratt blev det, men även lite allvar. Känns inte som man inte har träffats på 2 år. Känns skönt. Detta ska bli ett stående inlägg att ta en promenad i veckan. 

Efter den urladdningen blev det inte många knop gjorda, mest att slappa framför tv samt göra lite mat. Fast jag kände att jag kunde slappa med gott samvete,

Skönt att ha någon att prata med som ligger på samma våglängd med det mesta. Samtal om jobbet, behandlingen på jobbet, övervikt m.m Gott att ha någon som lyssnar och inte är för insatt i hur allt har legat till.

Nu säger jag tack och hej och kryper till kojs.

Kram A

tisdag 4 februari 2014

Lite off


Vet inte om det är så många som läser denna bloggen, men annars är det ett bra sätt för mig att skriva av mig lite.

Veckorna sen jag skrev har det väl inte hänt så mycket, humöret upp och ner, lite zumba. Lita annat har det varit oxå. 

* Varit och sett 100-åringen med Robert Gustafsson. Helt klart en film att se, men en film man inte ska se själv.

* Varit på ett "party" med bilklubben, kunde väl ha varit roligare, fast det är väl så när det är 90%killar och spriten flödar.

* Sett ett Vildsvin på nära håll. Kanske inte så mycket, men det är en upplevelse rikare.

* Kontaktat en tidigare bekant som fixade en kanontårta till min mor på hennes födelsedag. Försöker på alla sätt och vis skapa nya kontakter så man får lite mer glädje i livet.

Vet inte hur många utav dessa dagarna jag inte har gråtit på. Är det inte det ena så är det det andra.
* Tjock
* Ful
* tråkig
* gammal
Detta är väl något som jag grunnat över.

Tjock försöker banta, men händer inget, samt att jag har ingen karaktär.
Ful. är jag säkerligen inte men en känsla
Tråkig då ingen hör av sig och vill umgås
Gammal då jag inte får jobb och de jag umgås med är mer än 10 år yngre och klockan tickar för att skaffa barn, blir säkert barnlös och ledsen :(

Nu har det även kommit fram att mina fd arbetskamrater, som slutade att umgås med mig på jobbet bara för att jag ville göra mitt bästa till sista dagen anklagar mig för att ha missuppfattat allt, att det är jag som la ribban och inte ville umgås, depression var/är ingen ursäkt. Detta pga att jag kanske överreagerade men att inte ens fråga om jag vill följa med ut och bowla känns kränkande så de fick reda på ett och annat och de är nu utraderade från min bekantskapskrets. Tråkig men sant.

På jobbfronten intet nytt. Får svar att jobb tillsatt av annan sökande, ibland får man inga svar, men får reda på att en bekant fått det jobbet och säkert enbart för att han känner folk på företaget. Bara att kämpa på och hoppas på att något företag ska nappa.

Idag har jag kört storstäd och har planer på att installera hälsovakten igen för att få lite koll på vad man egentligen stoppar i sig och hur fel man gör det och hur lite man rör på sig. Får ändra på detta.

I morgon så ska jag träffa en annan kontakt som jag fått via träningen och vi ska ta oss en promenad, ska bli kul att träffa henne efter oj är det 2 år sen. Hoppas att det kan leda till fler bekantskaper.

Nu känner jag att det får räcka med rannsakan i dag och hoppas att detta nederlag vänder och man kan bli positiv och börja gilla den man ser i spegeln.

Kram /A