lördag 9 april 2011

VÅR

Nu är äntligen våren här...
Balkongen är städad, möblerna på sin plats och det känns att man fått lite färg i ansiktet =D.
Grannarna är ute och snickrar och barnen leker, både för och nackdelar ;)

Första träningspasset med rehab är avklarat och träningsvärken lyser med sin frånvaro =D, lite trött är jag i kroppen, men annars helt ok...så vem vet detta kanske var det detta som behövdes. Jag har ju 8 gånger kvar nu så nån gång kanske träningsvärken kommer ;)

På måndag så kommer det bli mer träning och mer vårkänslor. då är det dagen D.... jag ska börja cykla. Det är en sån skön känsla när man startar dagen med en cykeltur och allt är lugnt och skönt och man hör fåglarna som sjunger för mig ;).

I går så gjorde vi Tacos med egenhändigt gjorda tacokryddsblandning..nästan godare än den köpta så det blir att göra det fler gånger ;)



Receptet












Nu ska jag gå ut och njuta i det fina vårvädret..Ha en fortsatt trevlig lördagskväll

torsdag 7 april 2011

Nu är det dags

att ge sig på den långa resan för att få bort några kg.


I dag har det varit en dag då pekfingret har kommit upp..första gången var hos tandläkaren som tyckte att tandtråd 2 gånger i veckan var lika snuskigt som att bara tvätta 3 fingrar på handen ;), men när man hörde henne säga så så kan jag nog tänka mig att använda tandtråd lite oftare ;)

Sen vidare till sjukgymnasten och visade upp mitt knä..Ja svullnaden har gått ner lite, men inte riktigt bra än, men sluta kuren med alvedon och så kör vi träning i stället....


Så innan jag ska på återbesök om 3 veckor så ska jag ha hunnit träna mitt styrkepass 9 gånger dvs 3 ggr i veckan och ingen Zumba :( och långa promenader, så det blir att börja cykla till jobbet. Sen tyckte han att vi skulle förebygga framtida problem med knäna så lite viktminskning skulle ju inte skada, så dra ner på kolhydraterna och få i mer proteiner, samt låta bli den goda mellanmålsmackan på jobbet :(...värt att prova i 3 veckor och ger det resultat så kan man väl ge det ett tag till ;)


Nu ska jag göra katten sällskap och sätta mig och slappa i solen...Ha det gott tills vi hörs nästa gång.